Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Nikmati citarasa memukau dengan kelazatan Honey Garlic Series di Kyochon 1991BERSEDIA untuk memulakan pengembaraan kulinari yang tiada bandingannya seperti KyoChon 1991, perintis Ayam Goreng Korea, menawarkan hidangan baharu yang tidak dapat ditandingi.

Nikmati setiap gigitan rangup, di mana gabungan rasa manis dan rempah untuk mencipta rasa sensasi yang sukar dilupakan.

Memperkenalkan Honey Garlic Series yang lazat dan mengiurkan, hidangan terbaharu dari KyoChon 1991 yang akan membuatkan selera anda memuncak dengan penuh kegembiraan. Hidangan ini boleh didapati hanya untuk tempoh terhad.

Honey Garlic Series mempunyai rasa bawang putih yang kuat daripada bawang putih segar yang dicincang, dilengkapi dengan kemanisan madu dan dicampurkan dengan sedikit kepedasan daripada cili padi. Tanpa ragu-ragu, ia adalah lambang impian gastronomi pencinta bawang putih yang dihidupkan. Hidangan "Honey Garlic Series," boleh didapati dengan harga bermula RM 13.90 sahaja.

Selain itu, KyoChon 1991 turut menawarkan e-baucar '4 ketul ayam Honey Garlic Wingette & Drummete' secara percuma. Orang ramai boleh menebus baucar tersebut dengan hanya mengimbas kod QR pada pelekat di atas meja atau mana-mana siaran promosi media sosial apabila berbelanja dengan sekurang-kurangnya RM70 dalam satu resit. Untuk maklumat lanjut, layari: https://www.kyochon.com.my

KyoChon 1991 telah diiktiraf sebagai jenama Ayam Goreng Korea yang paling popular di Korea Selatan. KyoChon 1991 telah diiktiraf sebagai jenama Ayam Goreng Korea yang paling popular di Korea Selatan.

Sejak penubuhannya pada tahun 1991, jenama ini cukup sinonim dengan ayam goreng yang baru digoreng dan rangup disaluti dengan sos unik daripada bahan semula jadi tanpa bahan pengawet dan bahan tiruan.

KyoChon 1991 telah membuka cawangan pertama di Malaysia pada 2013 dan menjadi rantaian makanan; ayam goreng Korea Antarabangsa pertama yang disahkan halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).  - 7KLIK


[KREDIT: KyoChon 1991]

Post a Comment

0 Comments