Ulike, pembukaan kedai fizikal pertama di Malaysia

KOMITED dalam memacu penyelesaian kecantikan yang inovatif untuk pengguna, Ulike mengumumkan pelancaran cawangan sulungnya di SOGO Kuala Lumpur (KL).

Cawangan fizikal pertama Ulike di Malaysia itu adalah sebahagian daripada rancangan strategik jenama tersebut dalam menyediakan lebih pilihan buat rakyat Malaysia mencuba rangkaian teknologi kecantikannya.

Pengurus Besar Asia Tenggara untuk Kumpulan Ulike Korea Selatan, Leong KM, berkata, bagi mengukuhkan misi untuk mencetus inovasi dalam kecantikan dan komitmen merevolusikan rutin kecantikan di rumah, pihaknya membawakan kepada rakyat Malaysia lebih pilihan dalam memiliki alatan teknologi kecantikan profesional melalui pembukaan kedai fizikal baharu itu.

"Pelancaran cawangan pertama di Malaysia ini merupakan sebahagian daripada rancangan pengembangan global kami dan langkah ini disokong oleh prestasi kukuh Ulike dalam pasaran sedia ada.

"Sebagai jenama isi rumah yang dipercayai dalam sektor kecantikan rumah dan penjagaan badan, kami berharap untuk memperluaskan kehadiran di pasaran tempatan dengan matlamat untuk memastikan teknologi kecantikan yang canggih ini boleh diakses oleh semua,” ujarnya.

Terdahulu sebelum itu Ulike melancarkan cawangan pertamanya di Bangkok, Thailand, sejajar dengan rancangan jenama tersebut untuk merevolusikan masa hadapan dunia kecantikan di rantau ini. Pelancaran tersebut urut menyaksikan Ulike memperkenalkan selebriti dan model antarabangsa, Davika Hoorne, sebagai duta jenama serantaunya.


Dalam pada itu, menerusi pembukaan kedai fizikal jenama itu di Kuala Lumpur, pengguna berpeluang mencuba pelbagai rangkaian produknya termasuk Ulike Air3 yang paling laris dan Ulike ReGlow LED Face Mask yang baru dilancarkan.

Peranti penyingkir bulu rambut dengan teknologi takat beku

Bermatlamat memberi akses kepada pengguna terhadap rawatan canggih di rumah untuk menyingkirkan bulu rambut secara lancar, peminat Ulike pasti teruja dengan peranti Ulike Air-3, yang boleh didapati di cawangan SOGO KL mulai hari ini.

Peranti tersebut adalah peranti penyingkir bulu rambut IPL yang memudahkan penyingkiran bulu rambut yang menjengkelkan dan mampu memberikan hasil yang kekal dengan hanya tiga minggu penggunaan.

Ia juga menawarkan antara rawatan tercanggih di rumah yang boleh dinikmati pengguna, selain dilengkapi dengan Sapphire Ice-cooling Technology yang telah dipatenkan dan diluluskan oleh FDA supaya selamat digunakan.


Disyorkan oleh pakar dermatologi di seluruh dunia, peranti itu berfungsi dengan lembut pada kawasan yang lebih sensitif seperti kawasan bikini dan boleh digunakan di mana-mana sahaja kawasan berbulu, dengan mengguna pakai tahap kuasa boleh laras untuk rawatan dari kepala hingga kaki.

Ulike Air-3 adalah peranti penyingkir bulu rambut kegunaan rumah yang menggunakan teknologi takat beku sapphire dan yang pertama di dunia, memberikan kebebasan masa serta ruang kepada pengguna dengan membolehkan mereka menikmati alat kecantikan bertaraf dunia ini di kemudahan, keselesaan dan keselamatan rumah mereka.

Nikmati 'kulit licin bak kaca' yang sempurna dengan Ulike ReGlow LED Face Mask Kulit berseri boleh dicapai dengan menggunakan Ulike ReGlow LED Face Mask yang menangani masalah kulit termasuk anti-penuaan, pengurangan jerawat, pencerahan dan pembaikan kulit.

Rawatan muka tidak invasif ini menjanjikan hasil tanpa penggunaan jarum atau kos rawatan berulang di luar. Setiap rawatan memaksimumkan kemudahan dan keselesaan untuk memberikan pengalaman penjagaan kulit yang menakjubkan, dalam sesi bebas tangan selama 10 minit yang mudah.

Rawatan tersebut boleh dianggap sebagai gim untuk mendapatkan kulit muka yang berseri, dengan setiap rawatan meningkatkan keanjalan, mengurangkan garisan halus, mencegah jerawat, dan mengembalikan keremajaan kulit - semuanya dalam keselesaan rumah anda.

Pengguna boleh mendapatkan hasil yang menakjubkan dalam tempoh masa 14 hari selepas menggabungkan penggunaan Ulike ReGlow LED Face Mask dalam rutin penjagaan kulit mereka.

Malah, ujian telah menunjukkan peningkatan ketara sebanyak 12.9 peratus dalam kecerahan kulit, pengurangan mengagumkan sebanyak 39.44 peratus bagi kedutan bawah mata, penurunan 7.89 peratus untuk masalah kemerahan kulit, dan pengurangan ketara 17.58 peratus dalam masalah jerawat.

Hasil kajian itu mengukuhkan keberkesanan dan komitmen produk untuk memberikan kesan positif dengan pantas. - 7KLIK 

Post a Comment

Previous Post Next Post