Hot Posts

6/recent/ticker-posts

AIRBNB TAWAR PELUANG JULUNG KALI ALAMI PARIS SEPERTI BEYONCE, JAY-Z


AIRBNB dan Louvre hari ini mengumumkan bahawa muzium ini akan diubah menjadi Rumah ajaib selama satu malam. 

Untuk pertama kalinya, peminat tegar seni akan berpeluang untuk bersantai sambil menghayati karya agung, termasuk Mona Lisa yang tidak ternilai harganya, dan tidur di bawah Piramid kaca ikonik Louvre dalam 'piramid mini' yang akan direka khusus untuk meraikan ulang tahun bangunan ini yang ke-30. 

Malaysia teleh dipilih sebagai satu negara di seluruh dunia untuk mengambil kesempatan ini sekali dalam seumur hidup.


Satu malam di Muzium
Untuk satu malam sahaja, pada 30 April, Airbnb dan Louvre akan memberikan pemenang bertuah dan tetamu mereka peluang sekali seumur hidup untuk melihat apa yang berlaku di dalam muzium paling ajaib di dunia apabila lampu dimatikan.  

Apabila matahari terbenam di Paris, pasangan pemenang ini akan pergi ke muzium di mana mereka akan disambut oleh seorang ahli sejarah seni, yang akan mengiringi mereka dalam lawatan yang dikhaskan untuk mereka, seperti yang diberikan kepada Obama, Beyoncé dan Jay-Z sebelum ini. 

Setelah mereka menemui keajaiban muzium ini, pasangan ini akan menikmati keselesaan Rumah mereka sepanjang malam di hadapan beberapa hos legenda sebenar: mereka akan mengucap selamat kepada Mona Lisa dengan dengan aperitif berinspirasi Renaissance yang nyaman, sambil berehat di sofa lounge Paris yang mewah, sambil mendengar bunyi atmosfera muzik Perancis pada rekod vinil. 

Venus of Milo, dewi cinta dan kecantikan Yunani, kemudiannya akan 'menjadi hos' dalam sebuah jamuan makan mewah di bilik makan pop up. Dan yang terakhir, tetamu akan dibawa ke konsert akustik intim di bilik mewah Napoleon III. Pada penghujung  malam yang sangat istimewa ini, pemenang akan berehat di bilik tidur mereka di bawah Piramid yang menjanjikan penginapan semalam yang paling mewah.

Kami gembira untuk menawarkan pengalaman unik dan istimewa ini untuk dua orang menginap di muzium semalaman, di bilik tidur berbentuk piramid yang dikhaskan untuk mereka. 
Kami tahu ramai orang akan sukakan peluang untuk mengembara sendirian pada waktu malam melalui Louvre dan kami mahu ini menjadi pengalaman ajaib dan tidak dapat dilupakan. 
Dengan perkongsian Airbnb, kami berharap untuk menggalakkan lebih ramai orang untuk mengetahui betapa mudahnya untuk melihat keajaiban seni yang sangat menginspirasikan. 


Pengalaman Airbnb Eksklusif
Perkongsian Airbnb dengan Louvre melampaui pemenang bertuah pertandingan dan tetamu mereka; dari Mei hingga akhir tahun, siri Pengalaman luar biasa di muzium akan boleh ditempah di platform Airbnb. 

Pengalaman ini, yang programnya akan didedahkan dalam minggu akan datang, akan memberikan semua orang peluang untuk menemui semula muzium yang paling terkenal di dunia daripada sudut baru, dengan lawatan eksklusif dan konsert intim.

Paris merupakan salah satu bandar yang paling menarik di dunia dan Louvre merupakan salah satu institusi yang paling disukai dan diraikan di Paris. Kami gembira untuk bekerjasama dengan mereka dan menawarkan pengalaman menarik dan unik yang akan meraikan komuniti kami dan mengalu-alukan warga Paris dan pengembara antarabangsa untuk menemui semula muzium dengan cara yang baru dan tulen.   


Bagaimanakah caranya untuk turut serta?
Untuk masuk, hanya pergi ke airbnb.com/louvre sebelum 12 April pada 23h59 (masa Perancis - GMT+1) dan jawab soalan ini: mengapa anda sesuai untuk menjadi tetamu paling sesuai Mona Lisa? Seorang pemenang akan dipilih. Semua terma dan syarat pertandingan boleh didapati di airbnb.com/louvre.

Post a Comment

0 Comments