Peraduan Hari Ibu TV9, Betapa Hebatnya Ibu Saya…


GELARAN ibu adalah paling bermakna untuk setiap wanita di dunia. Tanpa ibu, tiadalah kita di dunia dan ibu-ibu yang hebat inilah yang akan melahirkan dan mendidik generasi masa depan di samping membentuk keluarga bahagia dan harmoni.

Istimewa bersempena dengan sambutan Hari Ibu tidak lama lagi, TV9 ingin mengajak penonton untuk sama-sama menzahirkan cinta dan penghargaan kepada ibu menerusi Peraduan Hari Ibu yang berlangsung dari 22 April hingga 5 Mei 2024.

Hantaran video ini juga boleh menjadi simbolik betapa besarnya penghargaan kepada ibu anda di atas segala pengorbanan mereka, sekali gus mencipta memori terindah.


Peraduan terbuka kepada warganegara Malaysia tanpa mengira usia. Anda hanya perlu menghantar video berdurasi antara 30 saat hingga 60 saat tentang betapa hebatnya ibu anda melalui laman sesawang www.tonton.com.my/hariibuTV9 dan seterusnya berpeluang untuk memenangi sebahagian daripada wang tunai RM1,000.

Jika anda menyayangi dan menghargai ibu anda, inilah masanya untuk anda kongsikan dengan TV9 melalui hantaran video betapa hebatnya ibu anda di www.tonton.com.my/hariibuTV9 sebelum 5 Mei 2024.  - 7KLIK 


Post a Comment

Previous Post Next Post