Hot Posts

6/recent/ticker-posts

NEELOFA BERSALIN ANAK LELAKI, PU RIZ UMUM NAMA MIUHAMMAD BILAL

 

SELEBRITI dan pendakwah bebas, Haris Ismail atau lebih dikenali sebagai PU Riz berkongsi berita gembira apabila isterinya, Neelofa, 32, selamat bersalin putera sulung mereka pada 29 Februari.

"Assalamualaikum wbt. Alhamdulillahirabbil’alamin. Puji dan syukur kami panjatkan kepada Allah SWT untuk segala berkat dan rahmat-Nya, isteri saya, Noor Neelofa Mohd Noor telah selamat melahirkan Putera sulung kami pada 29 Januari 2022, jam 3.44 petang.

Cahaya mata pertama itu dilahirkan di sebuah hospital di ibu negaradan pasangan popular itu sepakat memilih namaMuhammad Bilal Muhammad Haris.

"Syukur alhamdulillah, segala urusan dipermudahkan. Kini isteri saya sedang berehat dan kami sedang melalui satu fasa yang sangat menggembirakan untuk seisi sekeluarga," katanya dalam satu kenyataan.

Dalam pada itu, PU Riz, 26, juga turut merakamkan ucapa terima kasih kepada orang ramai yang mendoakan kesejahteraan isteri dan anak cahaya mata pertamanya.

"Saya dan Neelofa ingin merakamkan jutaan penghargaan dan rasa penuh bersyukur atas doa yang dikirim oleh anda semua.

"Terima kasih atas ingatan kalian sejak kami mendirikan rumah tangga sehinggalah kami menimang cahaya mata.

"Sebagaimana kalian mendoakan kesejahteraan saya dan isteri tahun lalu, mohon titipkan juga doa-doa yang baik agar zuriat yang berada di pangkuan kami ini mampu menjadi khalifah yang dapat memberikan kebaikan kepada agama dan negara," katanya.

Neelofa dan Haris mendirikan berkahwin di sebuah hotel terkemuka di ibu negara pada 27 Mac tahun lalu.


[KREDIT: Instagram PU Riz]

Post a Comment

0 Comments