16 Sep 2021

3 PROGRAM MENARIK MENANTI PENONTON DI RTMSETIAP seorang daripada kita pastinya sudah memiliki perancangan tersendiri dalam melakukan aktiviti kegemaran masing-masing.

Terutama apabila sudah dibenarkan merentas daerah dan negeri seperti yang diharapkan kelak daripada pihak kerajaan.

Perkongsian Radio Televisyen Malaysia (RTM) menerusi tiga buah program terbaharu yang sedang disiarkan saluran TV Okey (Astro Saluran 146 dan MyTV Saluran 110) pastinya menyumbang idea untuk anda sekeluarga melakukan aktiviti kegemaran bersama-sama.


HERO JORAN 

Kepada kaki pancing yang tercari-cari lokasi terbaharu, luangkan masa menyaksikan program mengisi slot Aksi Okey, Hero Joran sedang bersiaran setiap Jumaat, jam 10 malam.

Bersama merasai pengalaman memancing bersama Amalina Arham dan tetamu undangan di pelbagai lokasi terpilih di Malaysia. Sementara itu ketahui juga tip serta teknik memancing ikan yang betul dalam program 13 episod ini.


TRAVEL BEAT SOUTH AFRICA

Aktiviti kembara sama ada dalam atau luar negara pastinya ada terlintas dalam fikiran kita. Untuk itu bersama ikuti perjalanan pengembaraan pelakon terkenal Sean Lee ke Afrika Selatan untuk menikmati pelbagai pemandangan menarik dan pengalaman unik sepanjang berada di benua Afrika.

Semuanya boleh diikuti dalam program Travel Beat – South Africa mulai 12 September lalu, setiap Ahad, jam 9 malam dalam slot Check-In Okey.


DUNIA FEMINA

Sebagai melengkapkan perkongsi bermakna dengan penonton setia saluran RTM, saksikan program Dunia Femina bersiaran episod pertamanya mulai 14 September lalu, setiap Selasa, pukul 8.30 malam mengisi slot Stail Okey.

Program majalah ini pastinya memberi inspirasi serta maklumat tentang penampilan imej yang menarik, sihat dan kehidupan yang berkualiti bersama selebriti dari pelbagai bidang bersama hos Fiza Frizzy.

Saksikan siarannya bila-bila masa dan dimana sahaja menerusi portal online, RTM Klik (rtmklik.rtm.gov.my) dan rtm mobile. Muat turun aplikasinya di Google Play dan App Store.


[KREDIT: RTM]


Tiada ulasan:

Catat Ulasan