16 Mac 2018

MENYELONGKAR REALITI KEHIDUPAN NUR SAJAT


PLATFORM OTT ulung di Malaysia, tonton hari ini melancarkan siri original baharu, vlog yang berkonsepkan rakaman realiti, Nur Sajat Rated Xtra, sebuah kisah eksklusif kehidupan peribadi gadis selebriti viral di media sosial.

Siri realiti 30 episod ini mula bersiaran semenjak 28 Februari 2018 lalu dan mendapat tempat di hati penonton selain berjaya menarik pelanggan VIP baharu di platform penstriman popular Malaysia, tonton.  

Ketahui perjalanan sensasi empayar selebriti media sosial di sebalik kehidupan harian sebagai seorang usahawan ternama, ikon fesyen malah ibu kepada dua anaknya menerusi episod vlog 7 minit.

Nur Sajat Rated Xtra menampilkan sisi peribadi Nur Sajat sebagai gadis usahawan muda yang berhadapan dengan cabaran harian, selain berkongsi tips sukses niaga. 

Selusuri momen awal pembabitannya dalam dunia perniagaan sehingga berjaya membina empayar jenamanya sendiri secara eksklusif di aplikasi iOS dan Android tonton, atau di www.tonton.com.my 
Acara sidang media yang diadakan di The Ame Soeur Bukit Jalil, berkonsepkan majlis aristokrat yang dihiasi dekorasi keemasan dengan sentuhan neon turut menyaksikan acara Pelancaran Single pertama Nur Sajat, Makhluk Penggoda, hasil sentuhan komposer Aepul Roza manakala lirik oleh Aepul Roza dan Iman Imran, meletakkan pencapaian terkini beliau dalam arena muzik tanah air.

Merancakkan lagi penampilan ulung program realiti Nur Sajat, penonton dan peminat layak menikmati potongan langganan tahunan 50% untuk tonton VIP bagi pengguna baharu di Malaysia selain peluang bertemu gadis sensasi media sosial ini di Majlis Berbuka Puasa tonton yang akan dianjurkan akhir Mei kelak menerusi penyertaan dalam talian.

Bermula 1 sehingga 15 April 2018, sertai peraduan khas di www.xtra.com.my untuk memenangi jemputan istimewa ke Majlis Berbuka Puasa tonton bersama Nur Sajat. Daftar sebagai tonton VIP, jawab soalan berkenaan Nur Sajat berdasarkan siri vlog dan berpeluang menyertai pengalaman makan malam istimewa bersama Nur Sajat! 

Guna kod promo NURSAJAT di www.tonton.com.my bermula 1 sehingga 15 April 2018 dan nikmati potongan langganan tahunan tonton VIP sehingga 50%.
Bercakap mengenai kejayaan siri vlog ini, 

 “Kami percaya dengan tawaran kandungan yang dapat melangkaui sasaran penonton di pelbagai segmen. Nur Sajat Rated Xtra dilihat berjaya memenuhi selera generasi pengguna tonton masa kini yang menggemari kandungan berkonsep realiti yang lebih segar. 
“Nur Sajat Rated Xtra adalah salah satu langkah dalam strategi kandungan kami demi memenuhi permintaan pelan pengembangan tonton dalam segmen pasaran melangkaui sempadan bermula tahun ini, dengan menyajikan kandungan tempatan terbaik Malaysia ke seluruh dunia,’’ ujar Ben Jern Loh, Pengurus Besar tonton, Platform Digital Rangkaian Televisyen.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan